2013.11.11.@ 12.11

Jön Harry herceg esküvője?

Itt egy újabb jel arra, hogy egyre komolyodik Cressida Bonas és Harry herceg kapcsolata. Cressida évek óta showtáncosnak készült, most viszont a királyi család miatt egy jóval konzervatívabb állást választott magának.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Jön Harry herceg esküvője?

Úgy tűnik, Cressida tényleg totál belezúgott Harry hercegbe, és a kedvéért most már az udvari szabályokkal is megbarátkozott. A 24 éves szőkeség eddig táncosi karrierről álmodozott, még a Gossip Girl angol kiadásában is megvillantotta tudását, de most végleg eldobta a táncos cipellőket. Bennfentes infók szerint udvari tanácsadók nyomására döntött így, mivel a leendő hercegnő önéletrajzában furcsán mutatna a táncosi hivatás.

És mihez kezd ezek után a laza stílusáról ismert csajszi? Képzeld, máris elhelyezkedett egy jól menő londoni cégnél! De nehogy azt hidd, hogy Harry herceg ajánlotta be valamilyen szuper állásra: Cressida a munkahelyi ranglétra legalján, személyi asszisztensként kezdi új pályafutását. Mi azért reméljük, hogy az esküvőjükön még láthatunk egy közös táncos fellépést a leendő hercegi pártól.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss