2013.11.14.@ 10.11

Angelina Jolie-nak jól áll a gonoszság

Az életben szenvedélyesen jótékonykodik a színésznő, a vásznon most viszont megvillantja gonosz oldalát is a Maleficent főszerepében. Csekkold le a félelmetes és szuperlátványos Disney-mozi előzetesét!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Angelina Jolie-nak jól áll a gonoszság

Az élőszereplős Disney-film a Csipkerózsika sztoriját dolgozza fel, de ezúttal a gonosz tündér, Maleficent (magyarul Demona) szemszögéből, úgyhogy ezúttal nem fognak vidáman dalolászni a szereplők. Mégis szinte már most biztos, hogy jövőre ez lesz az egyik kedvenc mesénk, Angelina Jolie annyira zseniálisan alakítja az ijesztő főszereplőt. Ugyan az előzetesben csak pár pillanatra (és két mondatra) tűnik fel teljes valójában, a hatás elég lenyűgöző!

A filmben egyébként szerepel Angie kislánya, Vivienne is, aki a gyerek Csipkerózsikát alakítja. Ugye milyen édesen szaladgál a mezőn? A felnőtt Aurora hercegnőt pedig Elle Fanning játssza, akinek ártatlan külseje tökéletes ellentéte Maleficent démoni kisugárzásának. Arra még viszont sajnos várni kell, hogy többet láthassunk Angie gonosz oldalából, mert a mozit csak jövő nyáron mutatják be.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss