2013.11.18.@ 17.11

Jennifer Lawrence gyógyszereken élt

Jen Law nemrég őszintén mesélt arról, hogy fiatalabb korában egyszerre volt betegesen félénk és hiperaktív. Ez a különös kombináció pedig sok problémát okozott neki a suliban.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Jennifer Lawrence gyógyszereken élt

Ma már mindenki imádja laza, humoros stílusa miatt, de a színésznő most bevallotta, hogy közel sem volt mindig ilyen felszabadult. Általános iskolában és gimis korában nagyob hiperaktív volt, mindenben részt szeretett volna venni, és mindenről tudni akart. Sulis társai csak ‘Nitro’-nak becézték, mert leginkább egy energiabombára hasonlított. Jennek mégsem ment könnyen a barátkozás, mert társaságban rögtön ideges és zárkózott lett, emiatt pedig sokszor volt magányos.

A kis Jennifer nagyon pörgős csaj volt

„Anyukám mindig azt mondta, hogy már kiskoromban volt bennem valami szikra, ami folyton hajtott. De mikor iskolába mentem, mintha kihunyt volna ez a kis láng” – mesélte a ma már vagány csajszi. Végül pszichológushoz vitték és hónapokon át tablettákon élt, de igazából a színészkedés segített neki kitörni ebből az állapotból. Te el tudod képzelni, milyen lehetett a zárkózott Jennifer? Mi mindenesetre még jobban imádjuk, hogy ilyen nyíltan beszélt gyerekkori problémáiról.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss