2013.11.20.@ 02.11

SJP is rákattant a Twitterre

A színésznő ugyan már korábban regisztrált a Twitterre, de csak két hete kezdett el igazából ‘csiripelni’. Azóta viszont megállás nélkül posztol, a tweetjeiből pedig egy csomó mindent megtudhatsz SJP életéről.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

SJP is rákattant a Twitterre

A Twitterrel álmodik

„Még mindig itt vagyok a Twitteren. Pedig azt álmodtam, hogy valaki szépen megkért, hogy töröljem magam.” SJP tényleg egész nap a telóját nyomkodhatta, ha még álmaiban sem tudott szabadulni a kék csiripelő madárkától.

Néha megvillantja költői oldalát is

„Nagyon meghatódtam. És ez az érzés még egy ilyen hideg New York-i napon is átmelegít.” Ó, csak nem a cuki ikerlányaitól kapott valami elő-karácsonyi meglepit?

Még mindig metróval közlekedik

Carrie ugyan frászt kapott a tömegközlekedéstől, de SJP a mai napig szívesen metrózik, és még az állomás padlójáról is felvesz dolgokat! Na jó, persze csak babonából, mint ez a pénzérmét, ami állítólag jó szerencsét hoz a megtalálójának.

Ő sem tud nemet mondani a gyorskajákra

„Éppen sorban állok egy korai vacsiért, mielőtt munkába mennék.” Biztosan elleshetnénk tőle pár tippet, hogyan lehet stílusosan gyros-t vagy falafelt enni az utcán, tűsarkakon egyensúlyozva.

New York az igazi szerelme

Egyik este a Columbus Circle-re mentek vacsorázni barátaival, de a finom ételek helyett jobban lefoglalta a csodás kilátás. A helyszín ismerős lehet a Szex és New York-ból is: ennél a szökőkútnál szakított Carrie és Aiden másodszorra.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss