2013.11.22.@ 10.11

A vámpír és a herceg megmenti a világot

És képzeld, most nem arról van szó, hogy ők lesznek a következő akciófilm főszereplői. A legbevállalósabb vámpírsrác és trónörökös most bebizonyítja, hogy ők a való életben is igazi szuperhősök.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A vámpír és a herceg megmenti a világot

320 kilométert megtenni 16 nap alatt már eleve szép teljesítmény. De mindezt sarki hidegben? Ez már talán Vasembernek és Supermannek is sok lenne! A True Blood sztárja és Harry herceg márpedig arra készül, hogy naponta 15-20 kilométer gyalogol a mínusz 35-55 fokos hidegben és dermesztő szélben. Az akciót a ‘Walk with Wounded’ nevű alapítvány szervezte, és három csoport versenyez majd egymással, melyikük ér előbb a Déli-sarkpontra. A lényeg, hogy mindegyik csoportban heten indulnak, és köztük lesz négy-négy harctéren lesérült katona is, így még nagyobb a kihívás, hogy támogassák egymást a csapattagok. A túra célja, hogy felhívják a figyelmet a sérülésük miatt leszerelésre kényszerült katonák újraképzésére és foglalkoztatására.

Harry herceg az angol, míg Alex az amerikai csapatot vezeti majd. A két csapatkapitány pedig már hónapok óta készült a nagy kihívásra. Alexander Norvégiában edzett a jeges túrára, míg Harry herceg az angol hadsereg speciális kiképzésében vett részt, és még egy mélyhűtött kamrában is eltöltött egy éjszakát. Elképesztő ez az elszántság és kitartás, ugye? Mi drukkolunk nekik, hogy épségben visszatérjenek az örök fagy birodalmából!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss