2013.11.25.@ 12.11

Íme az új Beckingam-palota

Nem, nem írtuk el a Buckingam-palota nevét, mivel nem az angol királyi család költözik. A Beckham-család talált magának új rezidenciát: vidéki kastélyukat cserélték le egy londoni palotára.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Íme az új Beckingam-palota

Victoria és David még nyár végén jelentették be, hogy munkájuk és a gyerekek iskolái miatt végleg beköltöznek a városba. Akkor mindenkit megleptek azzal, hogy megválnak a Beckingam-palotának becézett hatalmas vidéki birtokuktól, de most kiderült, hogy már találtak is egy sokkal pompásabb házat maguknak.

A London előkelő negyedében lévő ötszintes ház ugyan alapterületre kisebb, mint a Becks-kastély volt, cserébe viszont minden luxussal felszerelt. Van külön fodrász-, manikűr-, masszázs- és cipőszoba is, a gyerekeknek pedig egy teljes külön szint, sőt a házhoz jár egy biztonsági alagút is, amiben vészhelyzet esetén egy titkos telekre menekülhet a család és a személyzet. Persze a városi palotának nemcsak a felszereltsége, hanem az ára is elképesztő: Beckhamék 40 millió fontot (kb. 14 milliárd forintot) fizettek érte, és a tervek szerint még plusz 5 milliót költenek a teljes berendezésre. Szinte már biztos, hogy a kis Harpernek lesz a legmenőbb gyerekbirodalma!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss