2013.11.27.@ 11.11

Az év duettje: Taylor Swift feat. Vilmos herceg

Hű, Vilmos megint bebizonyította, hogy ő az egyik leglazább trónörökös: tegnap egy jótékonysági bálon adott mini-koncertet. Szerencsére videó is készült, amiben te is lecsekkolhatod az énektudását!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Az év duettje: Taylor Swift feat. Vilmos herceg

Vilmos a Winter White gálára volt hivatalos tegnap este (ami egyébként teljesen úgy nézett ki, mint a Hópehely bál a Gossip Girl-ben). Az estélyt minden évben megszervezi a hajléktalan fiatalokat támogató Centrepoint alapítvány, és szinte már hagyomány, hogy világsztárok is fellépnek. Idén többek között Taylor Swift és Bon Jovi énekelt a 600 fős vendégseregnek a Kensington-palotában. A rocksztár azonban nem csak legjobb dalaival, hanem egy külön meglepivel is készült: egyszer csak felhívta a színpadra Vilmos herceget és Taylort, hogy közösen énekeljék el a Livin’ Like a Prayer című slágerét (ami egyébként Vilmos egyik kedvence). A herceg pedig cseppet sem jött zavarba, sőt nagyon is élvezte a rögtönzött show-t.

Az alábbi videóban megnézheted a trió spontán előadását. Mi nem tudjuk eldönteni, hogy Vilmos cuki éneklése vagy Taylor hercegnős rucija tetszik-e jobban. Neked?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss