2013.11.28.@ 16.11

Beyoncét kitiltották a Piramisokból

Az énekesnőt legtöbben elbűvölő személyisége miatt csípik. Hát most mégis akadt valaki, aki egyáltalán nem volt elragadtatva Beyoncé stílusától!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Beyoncét kitiltották a Piramisokból

A rajongói mindig arról áradoznak, hogy az énekesnő mennyire bájos és kedves: odamegy hozzájuk a koncert után, elcseveg velük és még egy nagy ölelést is kapnak néha. Nos, most kiderült, hogy azért nem mindenki gondolja Beyót ilyen aranyosnak és jófejnek. Képzeld, egy köztiszteletben álló egyiptomi politikus, Zahi Hawass most kitiltotta őt az egyiptomi piramisok környékéről. És hogy miért? Nem fogod elhinni a magyarázatot: Hawass úr azért haragudott meg az énekesnőre, mert amikor Beyo legutóbb Egyiptomban koncertezett, elkésett a saját fellépésről.

Beyoncé és Hawass itt még barátok voltak (a kép 2009-ben készült)

A politikus szerint Beyoncé bocsánatot sem kért, ráadásul durván viselkedett az egyiptomiakkal. A férfi szerint olyan sztárallűrjei vannak az énekesnőnek, amit nem lehet elviselni. Szóval most felszólította, hogy a jövőben kerülje el a piramisoknak még a környékét is. Persze Beyoncé szerint ez az egész hazugság és csak azért támadják, mert ismert ember. Hát azt nem tudni, mi az igazság, de nem lepődünk meg ezek után, ha nem forgat egy klipet sem a gyönyörű Piramisok környékén…

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss