2013.12.01.@ 16.12

Az utolsó képek Paul Walkerről

A Halálos iramban-filmek főszereplője épp a saját alapítványának rendezvényéről tartott hazafelé barátjával és üzletfelével, amikor a tragikus baleset történt. Megrázó fotók következnek.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Az utolsó képek Paul Walkerről

Egyre több dolog derül ki a vasárnap hajnalban történt tragikus kimenetelű autóbalesettel kapcsolatban. A 40 éves színész az anyósülésen ült, a kocsit pedig barátja és kollégája, Roger Rodas vezette, aki korábban autóversenyző volt. A két férfi egy oszlopnak és egy fának ütközött, mire az autó kigyulladt. A kiérkező mentők már csak a két holttestet tudták kiemelni a szétroncsolódott járműből.

Egy órával a baleset előtt még egy rajongójával fotózkodott


A tragédia előtt fél órával a 2005-ös Porche GT-vel, amiben később életét vesztette


A baleset után megrázó fotók készültek a helyszínről

A baleset egyébként a Reach Out Worldwide alapítvány rendezvényhelyszínétől nem messze történt, Santa Claritában, ahol a megengedett maximális sebesség 70 km/h, de a körülmények alapján a szakemberek azt mondják, Rodas jóval gyorsabban vezethetett ennél.

Paul és Roger mindketten rajongtak a gyors autókért

Egy szemtanú elmesélte, milyen szívettépő jelenet követte a balesetet. A rendezvény helyszíne felől a lángoló kocsi felé rohant Roger Rodas nyolc éves kisfia, és ki akarta menteni az apukáját a lángok közül. Paulnak egy 15 éves lánya van, aki az anyukájával (Paul exbarátnőjével) azért költöztek nemrég Kaliforniába, hogy gyakrabban tudjanak találkozni. Mindenkinek nagyon hiányozni fog.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss