Az első képek a 50 Shades-filmből

Végre elkezdték forgatni A szürke ötven árnyalatát a kanadai Vancouverben – a paparazzók pedig természetesen mindenhová követik a stábot. Hála nekik már most láthatod, milye dögös együtt Christian és Ana…

2013.12.02. 13:12
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Az első képek a 50 Shades-filmből

Jamie Dornan és Dakota Johnson az első napon azt a jelenetet vették fel, amikor a páros beül a kávézóba, és először beszélgetnek egy igazán jót. Christian az életéről és a családjáról kérdezi az egyetemista lányt, és a naiv lány persze el is mesél neki egy csomó személyes dolgot.

Jamie egy elegáns öltönyt viselt a jelenet alatt, Dakota pedig sálban és egy zöld military-dzsekiben pózolt. A színésznő totál átalakult a szerep kedvéért: nem csak a haját festette át barnára, de elkezdett (egyébként életében először) edzeni is. „Természetesen szeretnék jól kinézni a szexjeleneteknél – nyilatkozta. – Egyébként most jöttem rá, miért sportol annyi ember: eszméletlenül jól érzem magam tőle, sosem volt ilyen sok energiám!”


Ó, már alig várjuk, hogy meglessük azokat az erotikus jeleneteket is – persze inkább Jamie Dornan miatt, aki szintén gyúrt magán, hogy dögössen fessen majd ruha nélkül.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss