2013.12.02.@ 16.12

Paul Walker legjobb jelenetei

A hétvégén az egész filmbizniszt és persze a rajongókat is sokkolta a Halálos iramban-filmek főszereplőjének tragikus halála. Most a legjobb jeleneteivel emlékezünk a szívdöglesztő Paul Walkerre. Neked melyik szerepben tetszett a legjobban?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Paul Walker legjobb jelenetei

Nyughatatlan fiatalok
Gondoltad volna, hogy Paul is egy sorozattal lett híres? Ugyan csak rövid ideig szerepelt az Amerikában ikonikus The Young and The Restless című sorozatban, de ennek köszönheti, hogy felfedezték. Nem is csodáljuk, hiszen irtó cuki kissrác volt…

A csaj nem jár egyedül
Emlékszel még, hogy Paul alakította a suli egyik menő csávóját, aki a végén eléggé pórul jár? A híres fogadás is az egyszerre bunkó, mégis aranyos szőke srác ötlete volt. Mi sosem felejtjük, ahogy Freddie Prinze Jr-ral farkasszemet néztek.

A tenger vadjai
Persze imádtuk az összes búvárkodós jelenetet, amikor Paul meztelen, izmos felsőtestében gyönyörködhettünk. A kedvencünk mégis az a romantikus rész, amikor Jessica Albával lefekvés előtt beszélgetnek. Igazán cuki páros voltak, nem igaz?

Halálos iramban – Ötödik sebesség
Bár igaz, hogy Jordana Browsterrel alkottak igazán felejthetetlen párt. A hat Halálos iramban-moziban volt jó néhány szerelmes, veszekedős vagy éppen kibékülős jelenetük, de az abszolút favoritunk az, amikor Mia bejelenti, hogy terhes. Ja, és mellesleg éppen egy riói banda elől menekülnek…

Halálos iramban 6.
Fogadjunk, te is csak Paul kék szemei (oké, és Vin Diesel izmos karjai) miatt nézted meg újra és újra az autós hajszákat a pasiddal. Kétségtelen, hogy örökké a vagány Brian O’Connerként fogunk rá emlékezni. A való életben is ez a szerep állt hozzá a legközelebb: tudtad, hogy a legtöbb versenyzős jelenetnél nem kaszkadőr, hanem Paul maga vezetett?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss