2013.12.05.@ 16.12

Így küzd a tragédiával Paul Walker barátnője

A 23 éves Jasmine Pilchard-Gosnell tegnap átment volt barátja, Paul lakásába, hogy összeszedjen onnan néhány dolgot. Szegény lányt láthatóan nagyon megrázták a három nappal ezelőtt történtek, de szerencsére mellette vannak a barátai.

Boldozsár
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Így küzd a tragédiával Paul Walker barátnője

Jasmine az exe rokonaival együtt jelent meg a Santa Barbara-i háznál, és három órát töltöttek odabenn. A fotókon látszik, hogy teljesen maga alatt van: még cipőt sem viselt az utcán, és az arca felpuffadt a rengeteg sírástól. Időközben kiderült az is, hogyan értesült arról, hogy balesetben meghalt a barátja: Jasmine is részt vett ugyanazon a jótékonysági eseményen, amiről Paul és a barátja, Roger Rodas a Porschéval távoztak.

A baleset helyszínén mindeközben ott volt egy közös haverjuk, Steve Torp, aki végignézte, hogyan gyullad ki a kocsi: a srác kétségbeesetten hívta az apukáját, Jimet, aki képzeld, épp ott állt a jótékonysági partin Jasmine mellett. Tőle tudta meg tehát a lány a tragikus hírt, és azonnal elájult. A hírek szerint végül mégis ő volt az, aki erőt vett magán és Paul 15 lányával, Meadow-val közölte a hírt. A lány családja és Paul rokonai szerencsére összetartanak, támogatják egymást, így talán könnyebben túlélik majd ezt a borzalmat.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss

Ez a raszta macska az internet új sztárja

Ez a raszta macska az internet új sztárja

Ezen a szegény macskán több kiló rasztás szőr volt, amitől mozogni alig bírt, kíváncsi vagy mi lett a sorsa?

Minden, amit az új iPhone-ról tudni lehet

Itt a szeptember, ami azt jelenti, hogy közeleg az új iPhone megjelenése! Kíváncsi vagy miben lesz más, mint a többi?