2013.12.09.@ 16.12

Ashton és Mila az esküvőre próbálnak

Igazi habcsók ruci, hófehér virágok, csokornyakkendő – minden megvolt, hogy Ashton Kutcher és Mila Kunis teljesen átérezhesse egy lagzi hangulatát!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ashton és Mila az esküvőre próbálnak

A színésznő méltóságteljesen vonult az oltárhoz virágcsokorral a kezében, Ashton pedig kicsit megszeppenve állt mellette. Mielőtt totál beleélnéd magad, hogy a szerelmespár végre megházasodott, el kell árulnunk, hogy sajnos ez nem az ő nagy napjuk volt. Ugyan az elmúlt napokban csakis arról szóltak a hírek, hogy amióta a Két pasi meg egy kicsi sztárja hivatalosan is elvált Demi Moore-tól, szeretné feleségül venni a barátnőjét, most mégsem erről volt szó.

Ugyanis a csajszi bátyja vette el a kedvesét és Mila volt a tanúja. De az ismerősök szerint Ashtonék számára ez egy szuper próba volt a saját esküvőjükhöz és elég komfortosan érezték magukat ebben a szituban. „Mila a ceremónia alatt végig az oltár mellett állt, de többször is felvette a szemkontaktust Ashtonnal. Szinte egy pillanatra sem mozdultak el egymás mellől, végig fogták egymás kezét és gyakran sugdolóztak. Ashton pedig szuperül érezte magát Mila családjával, viccelődött velük, sőt még a közös képeken is pózolt velük” – árulta el egy szemtanú. Azért ezek elég biztató jelek, nem? Ráadásul a színésznő még egy arany karika ékszert is viselt a gyűrűsujján. Hát, ha így haladnak, legközelebb már ők mondják ki az igent!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss