2013.12.09.@ 11.12

Ki verte meg Paris Hilton öccsét?

Hétvégén Paris és tesója, Barran Miamiban buliztak, amikor megjelent egy verőlegény és úgy ellátta a srác baját, hogy a kórházban kötött ki. És a sztorinak itt nincs vége: állítólag nem más rendelte a bunyót, mint Lindsay Lohan!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ki verte meg Paris Hilton öccsét?

A botrány péntek este indult, mikor Barron Hilton, Paris 24 éves öccse az Insta-falára poszolt egy fotót összezúzódott arcáról, amin kisebb vágásnyomok is látszanak.

Később az a pletyka kelt szárnyra, hogy a sérülésekért Lindsay a felelős. A beszámolók szerint ugyanis a két sztár ugyanabban a klubban bulizott Miamiban, LiLo pedig meghallotta, ahogy Barron éppen őt szidta a haverjai előtt. A színésznő állítólag ezen totál felhúzta magát és rögtön utasította egyik emberét, hogy tanítsa jó modorra a Hilton-fiút. A brutális illemlecke után viszont szegény srác a kórházban kötött ki. Persze Paris Hilton rögtön kiállt öccse mellett, és a következő kommentet írta a fotóhoz: „Mindketten megfizetnek, amiért ezt tették veled. Senki nem bánthatja a családomat büntetlenül!” Lindsay egyelőre mindent tagad, de az eset óta teljesen felszívódott. Csak nem Paris bosszújától fél? Egyébként az is érdekes kérdés: miért posztol bárki is arról fotót az Instagramon, hogy megverték? Érti valaki ezt az ügyet?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss