2013.12.28.@ 00.12

Bad boys vs. good guys

Valld be, hogy sokszor te is szívesebben drukkolsz a gonosz főszereplőnek, főleg ha egy szívdöglesztő pasiról van szó. Idén pedig sokszor legalább annyira rajongtunk a szexis rossz fiúkért, mint a cuki jófiúkért. Nálad ki lett az abszolút befutó?

Kovács Brigitta
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Bad boys vs. good guys

Thor vs. Loki
A kalapácsos izomkolosszus és gonosz mostoha tesója idén már másodszorra csaptak össze. A moziban persze egyértelműen Thor a befutó, de az életben már nehezebb a választás a két dögös színész között. Neked mi jön be jobban: Chris Hemsworth izmos felsőteste vagy Tom Hiddleston huncut nevetése?

Dom csapata vs. Owen Shaw
Természetesen hatodjára is Dom és Brian csapatának drukkoltunk a Halálos iramban, de őszintén szólva nem bántuk volna, ha a szexi főgonosz, Owen Shaw végül átáll a jó oldalra. Szerencsére Luke Evans-t A hobbit folytatásában viszont már a jófiúk között láthatjuk, hiszen ő alakítja Bardot, Suhatag urainak leszármazottját, aki végül megöli Smaugot.


Peeta vs. Finnick
Oké, a Futótűz két bajnoka kicsit kakukktojás a felsorolásban, hiszen végül mindketten a jó oldalon harcoltak. De aki nem olvasta a könyveket, tutira végig azt várta, hogy mikor fordul Finnick Katnissék ellen, hiszen a srác elsőre nem tűnt valami megbízhatónak. Bár Sam Clafin mosolyának már akkor sem lehetett ellenállni, hiába zúgtunk bele Peetába még az első részben.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss

Ez a raszta macska az internet új sztárja

Ez a raszta macska az internet új sztárja

Ezen a szegény macskán több kiló rasztás szőr volt, amitől mozogni alig bírt, kíváncsi vagy mi lett a sorsa?

Minden, amit az új iPhone-ról tudni lehet

Itt a szeptember, ami azt jelenti, hogy közeleg az új iPhone megjelenése! Kíváncsi vagy miben lesz más, mint a többi?