2013.12.28.@ 00.12

Bad boys vs. good guys

Valld be, hogy sokszor te is szívesebben drukkolsz a gonosz főszereplőnek, főleg ha egy szívdöglesztő pasiról van szó. Idén pedig sokszor legalább annyira rajongtunk a szexis rossz fiúkért, mint a cuki jófiúkért. Nálad ki lett az abszolút befutó?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Bad boys vs. good guys

Thor vs. Loki
A kalapácsos izomkolosszus és gonosz mostoha tesója idén már másodszorra csaptak össze. A moziban persze egyértelműen Thor a befutó, de az életben már nehezebb a választás a két dögös színész között. Neked mi jön be jobban: Chris Hemsworth izmos felsőteste vagy Tom Hiddleston huncut nevetése?

Dom csapata vs. Owen Shaw
Természetesen hatodjára is Dom és Brian csapatának drukkoltunk a Halálos iramban, de őszintén szólva nem bántuk volna, ha a szexi főgonosz, Owen Shaw végül átáll a jó oldalra. Szerencsére Luke Evans-t A hobbit folytatásában viszont már a jófiúk között láthatjuk, hiszen ő alakítja Bardot, Suhatag urainak leszármazottját, aki végül megöli Smaugot.


Peeta vs. Finnick
Oké, a Futótűz két bajnoka kicsit kakukktojás a felsorolásban, hiszen végül mindketten a jó oldalon harcoltak. De aki nem olvasta a könyveket, tutira végig azt várta, hogy mikor fordul Finnick Katnissék ellen, hiszen a srác elsőre nem tűnt valami megbízhatónak. Bár Sam Clafin mosolyának már akkor sem lehetett ellenállni, hiába zúgtunk bele Peetába még az első részben.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss