2014.01.02.@ 16.01

A barátok szorítanak Michael Schumacherért

Minden rajongó egy emberként szurkol a legendás Forma1-es pilótáért, hogy javuljon az állapota, a barátok pedig minden erejükkel szorítanak neki!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A barátok szorítanak Michael Schumacherért

Az egész világot megrázta a hír, amikor kiderült, hogy Michael Schumacher egy síbaleset miatt életveszélyes állapotba került és jelenleg kómában tartják. Nem csoda, hogy még az egykori csapattársak sem tudtak elmenni szó nélkül az eset mellett, és imádkoznak azért, hogy felépüljön!

Felipe Massa a következőket írta a Twitter oldalán: „Imádkozom érted testvérem! Remélem, hogy gyorsan felépülsz majd. Isten áldjon, Michael!”


Lewis Hamilton
szintén a Twitter oldalán reagált: „Az én és a családom imái és gondolatai Michaellel és a családjával vannak. Kívánom neki, hogy mielőbb felépüljön. Isten áldja meg őt. Hamiltonék.”

David Coulthard egy adásban nyilatkozott: „Ahogy én ismerem Michaelt a versenypályáról, úgy nem kérdés, hogy megvan a képessége arra, hogy legyőzze élete eddigi legnagyobb akadályát!”

Fernando Alonso a hivatalos rajongói oldalán biztatta régi versenytársát: „Mielőbbi gyógyulást, Michael! Remélem, hamarosan hallok néhány pozitív hírt felőled!”

Jenson Button szintén nagyon aggódik barátjáért: „A gondolataim Michaellel vannak ebben a nehéz időben. Mindenkinél erősebb ahhoz, hogy átvészelje mindezt.”

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss