2014.01.06.@ 11.01

Beyoncé megsértette a NASA-t

Beyoncé maga sem gondolta volna, hogy egy lírai számmal hatalmas botrányt tud kavarni, most pedig még a NASA-t is magára haragította.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Beyoncé megsértette a NASA-t

A NASA ugyanis nem igazán értékelte, hogy legújabb dala, az XO egy olyan hangfelvétellel kezdődik, amit a Challenger űrrepülőgép 1986-os katasztrófájakor rögzítettek. A balesetben hét űrhajós is életét vesztette. Az űrkutatási hivatal éppen ezért rögtön bírálni kezdte Beyót: „Ez a baleset fontos része a történelmünknek, tragikus emlékeztető arra, hogy az űrkutatás kockázatos, amelyet soha nem szabad nyilvánvalónak venni. A NASA minden nap azon dolgozik, hogy ápolja elvesztett űrhajósainak örökségét.” – nyilatkozták. Az egyik űrhajós özvegye pedig egyenesen érzéketlennek nevezte az

énekesnőt. Beyoncé pedig így magyarázta a történteket: „Azért használtuk a felvételt, hogy emlékeztessen minket arra, hogy értékelni kell minden egyes percet, amelyet azokkal tölthetünk, akik a legtöbbet jelentik számunkra.” Az mindenesetre tény, hogy a csajszinak sikerült felhívni a figyelmet a legújabbszámára. Te hallottad már ezt a dalt?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss