2014.01.08.@ 12.01

Angelinából Nigella lesz?

Éppen, hogy csak lezárult a sztárszakácsnő bírósági ügye, Hollywoodban máris azt suttogják, hogy film készül Nigella botrányos sztorijából. Ráadásul Angelina Jolie a legnagyobb esélyes a szerepre!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Angelinából Nigella lesz?

Alig egy hónapja még mindenki azt jósolta, hogy Nigella karrierjének befellegzett, mivel az elmúlt hónapokban újabb és újabb botrányos részletek derültek ki az életéről. Nem elég, hogy második férje, Charles Saatchi milliomos műkereskedő nyilvánosan fojtogatta, egy bírósági perben is tanúskodnia kellett, amiben két ex-asszisztense volt a vádlott. Nigella még azt is kénytelen volt nyilvánosan beismerni, hogy első férjének halála után kokainfüggő lett.

De ez a merész lépés végülis bejött a sztárszakácsnőnek, mert rajongói együtt éreztek vele, és továbbra is hatalmas a népszerűsége. Amerikában most debütált tévés főzős vetélkedőjének második évada, a nézettség pedig rekordokat döntöget. Így nem is csoda, hogy Hollywood rögtön lecsapott a sztorira. Sőt, állítólag már el is kezdődtek az egyeztetések Angelina Jolie-val, aki a főszerepet játszaná. „Angie úgy tervezte, hogy jövőre inkább pihenni fog, de ez a szerep nagyon csábító. Ő is figyelemmel követte a Nigella drámáját, és szerinte igazán lenyűgöző, ahogy ezt az egészet átvészelte.” – nyilatkozta egy bennfentes. Vajon hajlandó lesz arra, hogy több tíz kilót szedjen fel a karakterért? Reméljük, a pletykák igazak, mert mi szívesen megnéznénk a színésznőt a plus-size szakácsnő szerepében!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss