2014.01.09.@ 16.01

A People’s Choice Awards legjobb pillanatai

Tegnap este tartották a People’s Choice Awards-ot, amin szuperül mulattak kedvenc sztárjaink. Még a show közben sem tudták megállni, hogy egymással viccelődjenek.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A People’s Choice Awards legjobb pillanatai

Nina és Ian reunion
Nina és Ian a legdögösebb sorozatbeli párosnak járó díjat vehették át, ami akár szuperkínos is lehetett volna, mivel az életben tavaly szakítottak. Ők viszont poénosan fogták fel a dolgot, sőt a vicces köszönő beszédük végén Ian még egy csókot is nyomott Nina nyakára! Hm, talán ez a díj újra összehozza őket?

Majdnem elhappolták Justin díját
Ellen nem csak Justint, hanem a szervezőket is alaposan megtréfálta, mikor először viccből ő rohant fel a színpadra átvenni az énekes egyik díját. Szerencsére később ő is megkapta saját PCA-szobrát, mivel idén is az ő talk-showját imádták a legtöbben.

Sandra Bullock „férjének” köszönte meg a díját
A színésznő mindig is imádta elviccelni a köszönő beszédét, és ez most duplán sikerült neki. Bár az egészet Sean Hayes (aki a Will & Grace-ből lehet ismerős) kezdte, mikor poénból feleségeként szólította színpadra Sandrát, aki ezek után persze nem bírta megállni, hogy ne köszönje meg hűséges férjének a díjat. Sandra ezek után „komolyra” fordította a szót, és bevallotta: csak annak köszönheti a győzelmet, hogy rengeteg magányos péntek estét töltött azzal, hogy magára szavazott a neten.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss