2014.01.11.@ 17.01

Egy film lesz a 50 Shades-trilógiából?

Régóta várjuk, hogy elkészüljön A szürke ötven árnyalatának filmadaptációja, a rajongókat mégis sokkolhatta az a napokban szárnyra kapott hír, hogy a könyvtrilógiából mindössze egyetlen mozifilm készül.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Egy film lesz a 50 Shades-trilógiából?

Több forrás is megerősítette azt a hírt, hogy a trilógia egyetlen mozifilmbe sűrítve kerülhet a mozikba 2015. február 13-án.

Vigyázat, SPOILER!

Sokan azért látták bizonyítva a híreszteléseket, mert a trilógia szerelmespárját alakító Jamie Dornan és Dakota Johnson többször is feltűnt az elmúlt időszakban Spanyolországban, ahol Christian Grey és Anastasia Steele mézesheteinek szexi jeleneteit forgatják. Ez pedig azért lehetett meglepő a rajongók számára, mert a két főhős csak a harmadik kötetben házasodik össze és megy nászútra! A találgatások persze azonnal megindultak, hogy a készítők a várt három rész helyett egy részbe sűrítik a könyvek eseményeit.

Szerencsére a pánikhangulatnak hamar véget vetett a trilógia szerzője, E L James, aki Twitterén ezt írta: Három könyv. Három film. :)

Nos, minket sikerült megnyugtatnia, hiszen már a hír felröppenésekor gyanakodtunk, hogy egy ilyen kaliberű történetet nem lehet egy szuszra elmesélni. Ti melyik részt várjátok a legjobban?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss