2014.01.13.@ 16.01

Űrsebességre kapcsol Kim és Kanye kapcsolata

Kanye West és Kim Kardashian kapcsolata űrsebességre kapcsol, hiszen közelgő házasságkötésüket egy nem mindennapi űr-nászúttal szeretnék még felejthetetlenebbé tenni.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Űrsebességre kapcsol Kim és Kanye kapcsolata

A párhoz közelálló források szivárogtatták ki azt a hírt, mely szerint Kanye és Kim a közeljövőben házasodni szeretne, és már a nászutat tervezik, méghozzá egy űrutazás formájában! Magáról az esküvőről még semmit sem tudni, a nászút viszont igen rendhagyónak ígérkezik, hiszen a science fictionért őrülten rajongó Kanye rávette jövendőbelijét arra, hogy töltsön vele egy éjszakát az űrben. Bár Kim elsőre nem rajongott az ötletért, Kanyének mégis sikerült rávennie az utazásra, mikor megígérte menyasszonyának, hogy az űrbéli kalandot Kim reality show-ja is megörökítheti!

Az intergalaktikus mézeshét egyébként 1 millió dollárba kerül, ami magába foglalja a CSS Skywalker kibérlését és a pár számára előírt 3 hónapos kiképzést is, valamint azt a bizonyos közösen töltött éjszakát. Nem hangzik rosszul, igaz? A bökkenő az egészben csak annyi, hogy a turisták számára is kibérelhető űrsikló 2015-ig elő van jegyezve. Vajon ez azt jelenti, hogy még akár egy évet is várhatunk a sztáresküvőre? Nem valószínű, hiszen Kanye egyik barátja azt is elhintette, hogy az űrnászút csak a harmadik úti cél lesz a sorban. Te mit gondolsz az ötletről? Kim helyében részt vennél a földön túli kalandban?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss