2014.01.15.@ 00.01

Bradley Cooper és J.Law: csapó három

Ugyan nálunk még be sem mutatták az Amerikai botrányt, hamarosan érkezik a szuper páros következő közös filmje. A Serena című mozit ráadásul titokban már le is forgatták!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Bradley Cooper és J.Law: csapó három

A Serena című mozi egy 2008-as regény sztoriját dolgozza fel, amire már évekkel ezelőtt lecsapott Hollywood. Eredetileg Darren Aronofksy (A fekete hattyú) rendezte volna Angelina Jolie-val a főszerepben, de végül egy dán rendezőnő, Susanne Bier kapta meg a lehetőséget. Bier pedig inkább a J.Law-Cooper párost képzelte el a főszerepekben, akik éppen akkor robbantak be a Napos oldallal. A filmet pedig gyorsan le is forgatták még 2012 tavaszán, de az utómunkálatok annyira elhúzódtak, ezért csak idén kerül mozikba.

A sztori az 1930-as évek elején, a nagy gazdasági válság idején játszódik Észak-Karolinában. George Pemberton (Brad) egy hatalmas fafeldolgozó birtok tulajdonosa hazahozza újdonsült feleségét, Serenát (Jen), aki hamar átveszi az irányítást. Serenából kíméletlen és hidegvérű vezető lesz, aki még férje törvénytelen gyerekét is képes lenne meggyilkoltatni, mikor kiderül, hogy neki nem lehet saját gyereke. Hú, mi már nagyon várjuk, hogy megnézhessük, J.Law hogyan brillírozik egy ilyen kegyetlen szerepben!

Jen és Brad a Napos Oldalban

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss