2014.01.17.@ 16.01

Érkezik a 7. Brangelina-bébi?

Váóó, Brad Pitt és Angelina Jolie valóban egy focicsapatnyi gyerkőcre gyúr! A páros ugyanis elejtette, hogy a jövőben még egy taggal bővül a család!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Érkezik a 7. Brangelina-bébi?

Brad és Angie tényleg szeretik a kihívásokat! Nem elég nekik, hogy a hat gyerekük minden energiájukat leköti, most azt tervezik, hogy vállalnak egy hetedik babát is! Egy közelis ismerős szerint ráadásul ez nem puszta álmodozás, hanem valóban eldöntötték. „A család rengeteg időt töltött együtt az ünnepek alatt, és nagyon élvezték ezt a meghitt, békés időszakot. Angelina és Brad még a kicsiket is megkérdezték arról, mit szólnának hozzá, ha lenne egy kistestvérük, ők pedig nagyon izgatottak lettek a hírtől.” – árulta el egy közeli ismerősük.

A kérdés már csak az, hogy saját bébit szeretnének, vagy pedig örökbe fogadnak. „Úgy tervezik, hogy a következő hónapokban Etiópiába utaznak, ahol támogatnak egy klinikát. De ezzel egy időben néhány árvaházba is ellátogatnak. Vagyis akár már áprilisban elindulhat az örökbefogadási eljárás.” Ugye már nem is hiányzik sok ahhoz, hogy felállítsanak egy családi focicsapatot?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss