2014.01.17.@ 00.01

Így tett boldoggá Justin Timberlake egy lányt

Egy estére a mennyországban érezhette magát az a lány, akit Justin Timberlake váratlanul meglepett! Nem csoda, hogy most minden rajongó őt irigyli!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Így tett boldoggá Justin Timberlake egy lányt

Justin mindig mindent megtesz azért, hogy a rajongói kedvében járjon! Legutóbb még egy eljegyzési akcióban is részt vett, ami szuperül sikerült. Ám most egy újabb csajszinak sikerült földöntúli örömet okoznia! Amanda Renneberg az interneten kért segítséget, hogy találkozhasson a legnagyobb kedvencével, és teljesült is az álma. A csajszi egy olyan súlyos genetikai betegségben szenved, ami gyógyíthatatlan, így sokan összefogtak érte, hogy valóra váltsák a kérését.

Amikor Justin fülébe jutott a történet, akkor személyesen hívta fel Amandát, hogy szívesen meglátogatná. „Hívott! Totál hihetetlen élmény volt, amikor megszólalt a Justinos csengőhangom, és ő szólt bele! Már az első másodpercben felismertem a hangjáról.” – lelkendezett a 27 éves lány. De az énekes nemcsak telefonált, hanem meg is látogatta, és egy csomó közös fotót készítettek, ráadásként egy csomó relikviát adott neki. Te mit szólnál, ha Justin hozzád állítana be váratlanul?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss