2014.01.17.@ 13.01

Vitorlákat fel! Jack Sparrow visszatér

Ugye te is hiányoltad már a szórakozott, mégis szexi kalózkapitányt? Akkor most van egy szuper hírünk: Johnny Depp újra Jack Sparrow bőrébe bújik a Karib-tenger kalózainak folytatásában, sőt már a sztoriról is kiszivárgott néhány infó!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Vitorlákat fel! Jack Sparrow visszatér

A kalózos franchise ötödik része a hátborzongató Dead Men Tell No Tales (magyarul: Halott ember nem beszél) címet kapta, a forgatás pedig idén év végén kezdődik Puerto Ricó-n és New Orleans-ban. Jacknek ezúttal Brand kapitánnyal kell megküzdenie, aki régóta bosszút forral ellene. Brand pedig mindenáron meg akarja szerezni Poszeidón szigonyát, amivel irányítani lehet a tengereket és a víz alatti lényeket. Jack ezért összefog apjával (akit ismét Keith Richards alakít) és Barbosa kapitánnyal, hogy előbb találja meg a varázserejű szigonyt.

De persze nincsen Jack Sparrow-film dögös kalózcsajszik nélkül. Penelope Cruz ugyan nem tér vissza, de helyette felbukkan Barbosa kapitány lánya, Carina, aki rögtön leveszi a lábáról a nőcsábász kapitányt. Azt sajnos még nem tudni, ki játssza majd a kalózlányt, de bennfentesek szerint akár Johnny barátnője, Amber Heard is esélyes lehet a szerepre. Hát, az életben már elcsábította Jack Sparrow-t, így a vásznon már nem lenne nehéz dolga!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss