2014.01.20.@ 15.01

A SZEMÉLYRE SZABOTT NUDE-VARÁZSLAT –
LANCÔME ÚJ MIRACLE FOTÓPÁLYÁZAT

A Lancôme és a Cosmopolitan most izgalmas játékra invitál Téged! Itt az ideje, hogy megmutasd, számodra mit jelent a nude smink! Pályázz fotóval vagy támogasd kedvenc képedet az értékes Lancôme nyereményekért!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A SZEMÉLYRE SZABOTT NUDE-VARÁZSLAT – <br>LANCÔME ÚJ MIRACLE FOTÓPÁLYÁZAT</br>

A Lancôme a kutatásokban élen járva megalkotta a folyékony alapozók új generációját, 2014-ben 2 innovatív Miracle formulát alkalmazva elsőként kínál tökéletesen személyre szabott nude rituálét, hogy képes legyen az összes igényünket és vágyunkat kielégíteni.

Új MIRACLE AIR DE TEINT – Leheletkönnyű bőrtökéletesítő fluid alapozó, matt hatással

A Miracle Air de Teint olyan könnyű, hogy egyáltalán nem érezhető az arcbőrön. Az új alapozó a “Blur” technológia segítségével elfedi az arcbőr rendellenességeit. Természetesen ragyogó és matt arcszínt varázsol, miközben 15-ös napfényvédő faktorának köszönhetően mindennapos védelmet nyújt a káros UV sugárzásokkal szemben. Kilenc, az arcbőrhöz tökéletesen igazodó színéből könnyen megtalálhatod a saját árnyalatodat!

Megújult TEINT MIRACLE – Ragyogásfokozó alapozó most új technológiával, még könnyedebb, lélegző formulával

A Lancôme a megújult Teint Miracle megalkotása során a gyöngyházfényű pigmentek új kombinációjának köszönhetően még tovább fokozta a fehér fény jótékony hatását, amely képes kiemelni az arcbőr egyedi szépségét. Az eredmény: selymes, egységes és sima arcbőr, hosszan tartó sugárzó ragyogásal.

A játék leírása

Minden nőnek megvan a saját elképzelése a „nude”  sminkről. Kíváncsiak vagyunk arra, a tiéd milyen! Vegyél részt nyereményjátékunkban és hallasd a hangodat!

Két lehetőséged is van, hogy esélyed legyen értékes nyereményeinkre vagy arra, hogy részt vegyél egy személyre szabott tanácsadáson, ahol szakértők segítségével szépülhetsz és tudhatsz meg mindent a legújabb szépségápolási termékekről.a

  1. Pályázz fotóval! Légy bátor, álmodj meg egy olyan sminket, ami neked eszedbe jut a „nude” kapcsán, készítsd el magadon és töltsd fel az arról készült fotót a Lancôme Magyarország Új Miracle alkalmazásába, hátha Te leszel a kiválasztott!
  2. Fejezd ki a véleményed! Légy aktív, szavazz és oszd meg a neked tetsző feltöltött fotókat, hogy a Te nude-ről alkotott elképzelésed, a Te kedvenced legyen a befutó!

A játékot a következő linken érheted el:
https://www.facebook.com/LancomeMagyarorszag?sk=app_113827908813854

A játék menetéről, a fordulók pontos időzítéséről, a sorsolások dátumairól további információt a Lancôme Magyarország Facebook oldalán találhatsz.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss