EX-bomba: semmisítsd meg az exedet

Egy szakítás után még a legnagyobb önuralom mellett is nehéz megőrizni a büszkeségedet, és nem keresni a másikat. Ezt a kemény harcot azonban már nem kell egyedül megvívnod, mert az okostelefonod a párkapcsolataidban is segít az új, virtuális ex-telenítő appokkal. Összegyűjtöttük a legjobbakat!

2014.01.21. 13:01
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

EX-bomba: semmisítsd meg az exedet

KillSwitch
Ezt az alkalmazás tavaly, épp Valentin napon indult hódító útjára, és vált mindazok kedvencévé, akik a szakítás után egyszer és mindenkorra ki akarják irtani exüket a virtuális térből.
A KillSwitch tényleg igazi őrangyal – az összes posztot és képet törli Facebookról, amin az exed jelölve van. És mi a slusszpoén? A készítők az alkalmazás letöltéséből származó bevétel egy részével az Amerikai Szív Szövetséget támogatják.

Ex Lover Blocker
Az Ex Lover Blocker eggyel még keményebb fokozaton ég, mint a KillSwitch, ez a kis aranyos ugyanis a legjobb barátnőidet értesíti akkor, ha megpróbálsz kapcsolatba lépni az exeddel. Abban az esetben viszont, ha megkísérled kijátszani, nyilvánosan megszégyenít: a Facebook fiókodat felhasználva posztol a nevedben, amiből kiderül, hogy még mindig a volt pasid után ácsingózol.

DrunkDial
A DrunkDial igazi kincs, ami a koktélozós csajos esték utáni őrült telefonálgatást előzi meg. Ha egy ilyen gyenge pillanatodban az jutna eszedbe, hogy felhívd az exedet, akkor garantáltan nem fog menni, hiszen bonyolult matekpéldákkal kell igazolnod szándékod komolyságát – és józan indíttatását.

És most azt hiszed, hogy csak neked csillant fel a szemed ezekre csodaappokra, akkor tévedsz! Rihanna is épp ezeket veti be a napokban, hogy együtt töltött viharos éveik után képes legyen végleg megszakítani a kapcsolatot Chris Brownnal.


RiRi először barátnői tanácsát követve telepített egy appot, ami megakadályozza, hogy felhívja, vagy üzenetekkel bombázza expasiját. Az app lényegében elrejti előled a kontakt információkat, de ha bármilyen ravasz kis lépéssel mégis kicseleznéd, azt is érzékeli, és figyelmeztető üzenetet küld neked, hogy amire készülsz, azt később meg fogd bánni.

Nos, ha cserben hagy az önkontroll, legalább van hová nyúlni. Ti kipróbálnátok egy ilyen appot egy rázós időszakban?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss