Hűha! Jennifer Aniston most igazán bevadul

Jen tavaly is bevállalt pár vadító jelenetet a Családi üzelmek sztriptíz táncosaként, idén pedig a Förtelmes főnökök folytatásában visszatér a szexmániás fogorvosnő szerepébe, ráadásul még dögösebb fokozatra kapcsolt!

2014.01.23. 16:01
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hűha! Jennifer Aniston most igazán bevadul

Arról már korábban beszámoltunk nektek, hogy idén érkezik a Förtelmes főnökök második része, most pedig már a forgatókönyvből is kiszivárgott néhány pikáns részlet. Az egyik nyitó jelenetben Jen karaktere, Julia éppen szexfüggőknek tart terápiás gyűlést a rendelőjében, amin Nick (akit a cuki Jason Bateman játszik) is részt vesz. Nick kitalál egy sztorit arról, hogyan csábított el egyszer egy stewardess-t utazás közben, Julia ettől pedig annyira bevadul, hogy hazaküldi a többieket, és a fogorvosi székben ráveti magát a srácra. De csak miután gyorsan magára húzott egy szexis stewardess-jelmezt, mert ő persze fogorvosi köpenyek helyett inkább vadító cuccokat tart az öltözőjében!

De nem Nick az egyetlen, akit Julia elcsábít. Emlékszel még, hogy nyomult anno a házas asszisztensére, Dale-re? Nos, a második részben végre sikerül becserkésznie a srácot, sőt a feleségét is! Bizony, Jen ezúttal még egy leszbijelenetet is bevállalt, nem semmi, ugye? Hm, mi azért reméljük, hogy a dögös Chris Pine-nal is lesz pár szexi pillanata!


Jen sztriptíz jelenete a Családi üzelmekben

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss