Nem áll össze többet a legendás csajbanda?

Tavaly ősszel Mel B még azt nyilatkozta, lehetséges, hogy hamarosan újra összeáll kedvenc csajbandánk, de Victoria most kerek-perec kijelentette, hogy részéről kizárt a nagy visszatérés.

2014.01.23. 00:01
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Nem áll össze többet a legendás csajbanda?

Az öt fűszeres csajszit utoljára 2012-ben láthattuk együtt fellépni a londoni olimpia záróbuliján, és azóta világszerte azért drukkoltak a rajongók, hátha egy új albummal vagy turnéval is előrukkolnak. Victoria azonban már a Viva forever című, Spice Girls-slágerekre épült musical premierjén is látványosan elhúzódott egykori társaitól, így sejteni lehetett, hogy Mrs. Beckhamnek nem sok kedve van már a lányokkal együtt dolgozni. Egy mostani interjújában pedig szó szerint azt nyilatkozta, semmi esély rá, hogy újra Posh Spice bőrébe bújjon.

„Hatalmas megtiszteltetés volt fellépni az olimpián, de tudni kell, mikor kell lelépni a partiról.” – indokolta döntését Victoria. Most inkább teljes gőzzel a divatkarrierjére koncentrál, hiszen hamarosan megnyílik első saját butikja London menő designer-negyedében, jövőre pedig New York-ot is szeretné meghódítani.

Nagy kár érte, mert szívesen megnéztünk volna még pár ilyen dögös fellépést:

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss