2014.01.24.@ 00.01

Leót még egy Oscarra jelölték

Hurrá, Leonardo Dicapriónak sikerült megdupláznia az esélyét, hogy idén végre hazavihessen egy Oscar-szobrot! De mégis hogyan lehetséges ez, mikor hivatalosan már múlt héten bejelentették, kik az idei jelöltek?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Leót még egy Oscarra jelölték

Ha alaposan áttanulmányoztad az Oscar-jelöltek listáját, biztosan te is kiszúrtál egy hiányosságot: a legjobb film kategóriában A Wall Street farkásánál nem tüntettek fel konkrét neveket. Ilyenkor mindig a film producereit jelölik a díjra, de mivel A Wall Street farkasán rekordmennyiségű (összesen 12!) producer dolgozott, válogatnia kellett a Filmakadémiának, mivel általában 3-4 ember kaphat Oscar-díjat egy filmért. Végül tegnap jelentették be a négy kiválasztott producert, köztük Leót és Martin Scorsesét.

Ugyan a legjobb film kategóriában a 12 év rabszolgaság, az Amerikai botrány és a Gravitáció számít a legesélyesebbnek, de láttunk már korábban is meglepetések az Oscar-díjátadón. Ki tudja, még az is lehet, hogy Leó ennyi év után rögtön két arany szoborral ünnepelhet! Ugye te is drukkolsz neki?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss