2014.01.28.@ 12.01

Csekkold a 11 éves Katalin hercegnőt!

Tavaly Harry herceg barátnőjéről derült ki, hogy szerepelt egy angol tinisorozatban, de most úgy látszik, nem ő az egyetlen a királyi családban, aki korábban színésznői karrierről álmodozott. Képzeld, Katalinról is előkerült egy videó, amiben megvillantja színpadi tehetségét!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Csekkold a 11 éves Katalin hercegnőt!

A videón a 11 éves Katalin látható, amint az általános iskolai színjátszó csoport előadásának főszerepében lenyűgözi a közönséget. A vicces az egészben, hogy éppen a My fair Lady-t adták elő, ami Eliza Doolittle-ről, egy szegény virágáruslányról szól, aki azt tetteti, hogy valójában nemesi származású hercegné. Így Katalin már kislányként gyakorolhatta, milyen lehet bekerülni a királyi udvarba. Ráadásul a szerelmét alakító kissrác, Andrew Alexander ma már a Downton Abbey-ben szerepel, így most egész Anglia azon drukkol, hogy hátha Katalint is sikerül rávenni, hogy feltűnjön egy vendégszerepben kedvenc sorozatukban.

Erre sajna kevés az esély (bár mi is támogatjuk az ötletet), de addig is csekkold le a mini-hercegnőt, amint igazi dívaként tündököl a színpadon:

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss