2014.01.28.@ 16.01

Jude Law lebuktatta Sienna Millert

Ugyan a dögös színész és Sienna Miller már évek óta nincsenek együtt, Jude mégis most rukkolt elő egy régi titokkal, ami totál lebuktatta a csajszit!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Jude Law lebuktatta Sienna Millert

Jude Law a napokban épp egy bulvárlap két szerkesztőjével pereskedik, és a tárgyalás közben egy olyan téma is feljött, ami a színész magánéletét érintette.

A magazin ugyanis még 2005-ben azzal a címlappal jelent meg, hogy Sienna Miller megcsalta Jude Law-t az egykori James Bonddal, Daniel Craiggel, egy közös film forgatása közben. Akkoriban ezt minden érintett hevesen tagadta, sőt, még azt is megpróbálták elhitetni a sajtóval, hogy Jude és Daniel régi haverok, és szent a béke közöttük.

Csakhogy ezúttal Jude egy tárgyaláson eskü alatt vallott, így kénytelen volt beismerni, hogy akkoriban bizony Sienna tényleg félrelépett, ezért ő heves vitába keveredett a szeretővel, Daniel Craiggel!

A történetet tovább bonyolítja, hogy Sienna a megcsalást azzal magyarázta, hogy így akart bosszút állni volt kedvesén azért, mert a színésznek a bébiszitterrel volt viszonya. Vagyis hiába tettek meg mindent korábban azért, hogy a elkerüljék a botrányt, most mégis kiderült az igazság. A kérdés már csak az, hogy ki szégyenkezik jobban az eset miatt…

Címkék: Daniel Craig Jude Law sienna miller

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss