2014.01.29.@ 16.01

Hugh Grant titokban harmadszorra is apuka lett

Hű, ez aztán a nem mindennapi történet! Képzeld, a szívtipró színészről most derült ki, hogy már háromszoros apuka, sőt az eddig eltitkolt bébi valójában előbb született, mint a második gyereke!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hugh Grant titokban harmadszorra is apuka lett

Hugh mindig is imádott csajozni, de miután 2011-ben megszületett kislánya, Thabita, mindenki azt várta, hogy majd megkomolyodik. De hiába nyilatkozta ő maga is akkortájt, hogy megváltozott az élete, a csajozással nem tudott leállni.

Sőt, most kiderült, hogy mikor újra összejött ex-barátnőjével, Tinglan Honggal (aki első gyerekének az anyukája), egy svéd tévés műsorvezetőnővel, Anna Elisabet Ebersteinnel is viszonya volt – ráadásul mindkét nőt teherbe ejtette, mindössze 3 hónap eltéréssel!Így mikor tavaly bejelentette, hogy megszületett második gyereke, Felix, valójában már háromszoros apuka volt, mert előtte pár hónappal már világra jött Annával közös fia, a kis Hugh.

A legdurvább az egészben, hogy a Bridget Jones mozik sztárja lehet, hogy nem is tudott korábban a harmadik gyerkőcről, mert a neve csak nemrég került rá a bébi születési bizonyítványára!

Szép kis történet, ugye? Szerintünk ideje lenne, hogy valaki megfilmesítse Hugh kalandos szerelmi életét.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss