2014.01.30.@ 16.01

Tessék? Mila Kunis babát vár?

A jelek szerint Ashton Kutcher és Mila Kunis azért szeretnének mielőbb összeházasodni, hogy születendő gyermekük már egy igazi családba érkezzen!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Tessék? Mila Kunis babát vár?

Te is észrevetted már, hogy Milát az utóbbi időben csakis laza melegítőnadrágokban és bő pulóverekben látni? Hát, ez a kérdés egy magazint is elkezdett izgatni, éppen ezért alaposan utánajártak a témának.


Kiderült, hogy a színésznő nemcsak azért hord ilyen cuccokat, mert imádja a lazaságot, hanem bizony így szeretné rejtegetni egyre növekvő pocakját! Egyetlen alkalommal tett kivételt, amikor a Grammy Gálán jelet meg, amikor estélyibe bújt, ám akkor is olyan fazont választott, ami nem simul rá teljesen. Nem véletlen, hogy már azon az estén elindultak a találgatások, hogy babát vár, amit egyre több bizonyíték támaszt alá.


Többek között az is, hogy Demi Moore már az ismerőseinek is elárulta, hogy az exe, Ashton Kutcher hamarosan apuka lesz. Sőt, nemcsak azért sürgetik az esküvő kérdést, mert annyira vágynak a hivatalos papírra, hanem azért, mert szeretnék, ha a kicsi már úgy születne meg, hogy ők már házasok!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss