2014.02.05.@ 05.02

Dupla pácban Lindsay Lohan – szülei botránykönyvet írnak

Szegény csajszi, ezúttal a saját családja akadályozza meg abban, hogy végre jó útra térjen! Lindsay szülei ugyanis arra készülnek, hogy a színésznő minden titkát leleplezzék!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Dupla pácban Lindsay Lohan – szülei botránykönyvet írnak

Majdnem két hónappal ezelőtt számoltunk be arról, hogy Lindsay Lohan önéletrajzi könyvet szeretne írni, amiben elárulja, hogy miért alakult ilyen botrányosan az élete. A színésznő ekkor azt gondolta, hogy túl sok sztori látott már róla napvilágot, ezért jobb lenne, ha inkább a saját szemszögéből mutatná be, hogy mik is történtek vele.

Csakhogy a jelek szerint a szülei beelőzik őt, ugyanis az édesanyját és az édesapját is felkérték egy-egy botránykönyv megírására, ők pedig nem utasították vissza az ajánlatot. A megállapodás elvileg arról szól, hogy a saját életükről meséljenek, de az tuti, hogy a sztori középpontjában így is Lindsay áll majd!

Sajna a csajszi nincs túl jó viszonyban az őseivel, így nem számíthat arra, hogy szülei kíméletesen tálalják majd az igazságot. A kérdés már csak az, hogy hármuk közül kinek a könyve jelenik meg előbb és vajon kié lesz a legsikeresebb!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss