2014.02.05.@ 12.02

Taxit gombnyomásra

Utolsó pillanatig maradnál? A FŐTAXI új applikációjával épp akkor búcsúzhatsz, amikor a jármű megérkezik. A telefonod szól majd. A rendeléshez pedig megszólalnod sem kell.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Taxit gombnyomásra

A FŐTAXI Magyarország legpatinásabb taxitársasága, innovatív megoldással szeretné megkönnyíteni az utasok életét. A FŐTAXI új – okostelefonokra kidolgozott – megoldásának köszönhetően telefonhívás nélkül is rendelhető taxi.
Az App Store-ból és Google Playről is letölthető FŐTAXI taxirendelő applikáció különösen hasznos a helyismerettel nem rendelkezők és külföldiek számára. Ezen túlmenően a gombnyomásos megoldás kiemelkedően előnyös nagyothallók és beszédükben korlátozottak számára, de jól jön hangos szórakozóhelyen is.

A program eljuttatja a taxirendelő aktuális pozícióját a legközelebbi autóhoz, ami azonnal elindul utasáért. A felhasználó megkapja a taxi típusát, rendszámát, de arról is informálja a program, hogy merről érkezik a jármű, amelynek mozgása folyamatosan nyomon követhető.

Az applikáció a valós forgalmi adatoknak és távolságnak megfelelően írja ki a taxi várható érkezési idejét, és értesítést küld a taxi megérkezéséről is, így az utolsó pillanatig maradhatunk barátainkkal, szeretteinkkel, üzletfelünkkel.

A rendszer minden esetben rögzíti, és folyamatosan figyeli, hogy melyik sofőr kit fuvaroz, ami nagyfokú biztonságot nyújt egyedül utazó nőknek, gyerekeknek. Ráadásul a viteldíj is garantáltan megegyezik majd az előre kalkulált árral.

További információk!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss