2014.02.06.@ 14.02

Katalin megírja az élményeit

Váó, Kate Middleton tollat ragad, és egy olyan könyvet készül kiadni, amiben személyes tapasztalatok, olykor fájdalmas és vicces emlékek, sőt igazi titkok is helyet kapnak!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Katalin megírja az élményeit

Nem ez az első alkalom, hogy egy könyvnek Katalin a főszereplője, hiszen már azt is megírták, milyen megaláztatásokon ment keresztül, amikor magániskolába járt, hogyan lett belőle a királyi család tagja, sőt még azt is, milyen étkezési zavarokkal küzdött. Ám ezúttal a hercegné saját maga lesz a szerző és a saját élményeit árulja el.

Na jó, sajnos annyira pikáns titkokra ne számíts, mivel Katalin egy olyan könyvet ír, amiben megosztja, milyen az élete egy olyan feleségnek, akinek a férje a légierőnél szolgál. Több nőt is megszólaltat, de elárulja a saját tapasztalatait. Na és mielőtt legyintenél, hogy úgysem lesz nagy durranás a könyv, eláruljuk, hogy Katalin igazi bennfentesnek számít a témában, több szempontból is. Egyrészt a családjában többen kötődnek a repüléshez: a nagyapja pilóta volt, a papája diszpécser, a mamája pedig stewardess. Sőt, ő maga is vett pilótaleckéket, amihez még Vilmos is hozzájárult.

Te kíváncsi vagy Kate sztorijára?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss