2014.02.07.@ 12.02

Így lett Lindsay Lohané a főszerep

A Bajos csajok rendezője a film 10. szülinapja alkalmából hatalmas titkot árult el!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Így lett Lindsay Lohané a főszerep

Váó, már 10 éve annak, hogy a Bajos csajok elstartolt a mozikban, mégis csak most derült ki, hogy a főszerepet valójában nem Lindsay Lohan alakította volna. A rendező, Mark Waters, egy interjúban ugyanis elárulta, hogy a színésznő eredetileg a pasi-lenyúló, szénhidrát-faló, önjelölt bálkirálynő Regina George szerepére jelentkezett.

“Lindsay nagyon agresszív volt a meghallgatáson, és pontosan olyan energiákat közvetített, amiket Regina George-tól elvártam. Mikor megkapta a szerepet, azt mondta: Iszonyatosan imádom Reginát! Ez pontosan az a szerep, amit el akarok játszani” – árulta el a rendező.

Ezután megkezdődött a felolvasás, miközben folyamatosan keresték a megfelelő jelöltet Cady, a dzsungel mániás, kedves magántanuló szerepére is, de őszintén szólva senki sem tűnt elég erősnek ahhoz, hogy szembeszálljon a Lindsay által megtestesített karakterrel.

Így jutott a készítők eszébe (többek között a Nem férek a bőrödbe akkori sikerei miatt is), hogy inkább mégis Lindsay-t kellene a film középpontjába állítani. Rachel McAdams-nek pedig, aki eredetileg Cady szerepére jelenetkezett, végül be kellett érnie Regina mellékszerepével. A két sznésznő között persze ezért kezdetben nem volt épp felhőtlen a hangulat, hiszen Rachel ekkora már befutott színésznő volt, Lindsay pedig jóformán kezdő.

Ti el tudtok képzelni egy olyan Bajos Csajokat, ahol fordítottak a szerepek?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss