2014.02.08.@ 00.02

Hurrá, itt a következő Chuck Bass!

Fogadjunk, hogy neked is Ed Westwick karaktere volt a kedvenced a Gossip Girl-ben, ugye? Akkor most figyelj, mert Hollywood új felfedezettje elég sok mindenben hasonlít az Upper East Side rosszfiújára, így tuti ugyanúgy levesz majd a lábadról!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hurrá, itt a következő Chuck Bass!

Na jó, nem csigázunk tovább, és eláruljuk, hogy Chuck utódja nem más, mint Ansel Elgort, akit hamarosan két szuperprodukcióban is láthatsz a mozikban. A 20 éves srác játssza ugyanis Beatrice tesóját A beavatottban, illetve Gus-t a Csillagainkban a hiba című romantikus filmben. És hogy miben hasonlít Chuck Bass-re?

– Ő is New Yorkban született és nőtt fel, és ahhoz képest, hogy szemtelenül fiatal, máris szupersikeres. Szóval nagyon úgy tűnik, hogy ő is ugyanolyan ambiciózus, akárcsak Chuck, ez pedig elég szexi, nem?


– Ansel is legalább annyira szívdöglesztő, és a jelek szerint ő is imádja a jelmezesbulikat. Bár Chuck általában ördögnek öltözött be, Ansel inkább angyalbőrbe bújt, de ettől még szerintünk ugyanolyan dögös.

– Ugye neked is az a GG-jelenet jut eszedbe erről a fotóról, amikor Chuck a második évad végén egy csomó apró ajándékkal lepte meg Blairt? Nem véletlenül…

– Hiszen még a stílusa is olyan, mintha egyenesen Chuck-tól kért volna öltözködési tanácsokat.

Ha pedig ennyi nem lett volna elég, hogy totál belezúgj Anselbe, csekkold le a Csillagainkban a hiba előzetesét, amiben a világ egyik legcukibb srácát alakítja:

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss