2014.02.10.@ 17.02

Leo DiCapriót nem kell félteni!

A szexi színész elszerette a Wanted sztárjának modell barátnőjét, ráadásul úgy, hogy közben nem is szingli!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Leo DiCapriót nem kell félteni!

Múlt héten még arról írtunk, hogy Leo zavarban van, ha szexjelenetet kell forgatnia, most viszont úgy tűnik, talán mégsem olyan szerény srác, mint hittük!

Nina Agdal, aSports Illustrated dán modellje és Max George, a Wanted énekese nemrég szakítottak. A hírek akkor arról szóltak, hogy a fél éve randizgató pár azért döntött úgy, hogy külön utakon folytatják, mert mást vártak a kapcsolatuktól, most mégis úgy tűnik, hogy egy harmadik személy állhat a döntés hátterében – méghozzá Leo DiCaprio!

Pár nappal ezelőtt ugyanis többen látták Ninát és a szexi színészt közösen távozni egy New Yorki klubból. Bár a két sztár nagyon próbált ügyelni arra, hogy ne bukjanak le, a lesifotósok mégis kiszúrták, hogy közös autóba szálltak be.

Leo és Nina épp sietve távoznak, külön-külön…

… a kocsiban mégis egymástra tlalálnak: Leo hiába hajtja le a fejét, a sapkáját nehéz lenne letagadni, a háttérben pedig Nina lábai is feltűnnek

 

A szitu egyébként Leo szempontjából is kellemetlen, hiszen ő elvileg a 21 éves Toni Garnn-nal jár, aki az eseményekkel egy időben a Berlini Filmfesztiválon vett részt a Grand Hotel Budapest premierén.

Hm, talán Leo eltanult pár praktikát A Wall Street farkasában alakított karakterétől?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss