2014.02.11.@ 15.02

Eljegyezték Iszak Esztit!

Hú, Eszti nem tudta tovább titkolni az örömhírt és a Nagy Duett felvételén megvillantotta csodás gyűrűjét, amit a szerelmétől kapott!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Eljegyezték Iszak Esztit!

A külföldi hírességek közül nemrégiben Johnny Depp árulta el, hogy feleségül kérte a barátnőjét, hiába próbálta Amber Heard takargatni a hatalmas eljegyzési gyűrűjét. Hát, Iszak Eszter is ilyesmivel próbálkozott, ám a Nagy Duett felvételén, ahová elkísérte a pasiját, Dobrády Ákost, többen is kiszúrták, hogy milyen csodás ékszert visel!

Így a VIVA műsorvezetője végül úgy döntött, jobb, ha õ maga fedi fel az igazságot, ezért a Facebook oldalán a következőket írta: „Úgy tűnik, nem tudjuk tovább titokban tartani:) Ákos egy Costa Rica-i tengerparton megkérte a kezem! Annyit elárulhatok, hogy az enyém volt a világ legromantikusabb lánykérése:) – írta Eszti, sőt, még egy fotót is posztolt a gyűrűről.

A páros már három éve ismeri egymást, és a szerelmük még a távolságot is legyőzte, mivel Ákost Rómához köti a munkája. Mi nagyon drukkolunk nekik, hogy mielőbb összeházasodjanak!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss