2014.02.11.@ 05.02

Jön a 50 Shades regények folytatása?

Örülhetnek a 50 Shades fanok: akik több Christian-re vágynak most talán megkaphatják!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Jön a 50 Shades regények folytatása?

A Szürke ötven árnyalatának rajongói annyira odavannak a regény férfi főszereplőjéért, Christian Grey-ért, hogy régóta kampányolnak, hogy a történetet az ő szemszögéből is megismerhessék – és most lehet, hogy erre lehetőségük is kínálkozik, a trilógia folytatásában!

E. L. James-t már korábban is foglalkoztatta ez a gondolat, egy interjúban 2012-ben például így fogalmazott: „Mindig is ott motoszkált a gondolataimban az ötlet, hogy a történetet Christian szemszögéből is elmeséljem”. Azt, hogy ez még mindig nem egy lefutott ügy, viszont a napokban ismét megerősítette az írónő. Egy twitterező ugyanis rákérdezett, hogy van-e még remény arra, hogy Christian verzióját is megírja, mire E.L. James sejtelmesen úgy válaszolt: „Sose mondd, hogy soha.”

Eközben a könyv filmadaptációjának forgatásáról is folyamatosan érkeznek a hírek, Rita Ora (a filmváltozatban Christian testvérét játssza) például a napokban a New York Fashion Weeken beszélt arról, hogy a filmek valamelyest el fognak térni a könyvtől – de részleteket persze ő sem árult el.

Hát, legyen az akár könyv, akár film, mi már alig várjuk!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss