2014.02.12.@ 05.02

Először szólalt meg Selena a rehab után

Az énekesnőről múlt héten híresztelték, hogy rehabra kellett vonulnia, de most Selena Gomez is megerősítette, hogy igazak voltak a pletykák. Sőt, az érzéseiről is mesélt a rajongóknak!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Először szólalt meg Selena a rehab után

Szegény Selena, tényleg nehéz időszakon ment keresztül, és egy csomó pletyka látott róla napvilágot, hogy miért is fogott ennyire padlót. Éppen ezért lepte meg a rajongókat, amikor Selena saját maga vallotta be, hogy valóban be kellett vonulnia egy olyan gyógyközpontba, ahol függőket és más, súlyos traumát szenvedett embereket kezelnek.

A vallomáshoz Selena egy friss fotót posztolt magáról a rehab után. A képet hajókázás közben készítették róla, és bár úgy tűnik, hogy a csajszi szívből mosolyog, azért egy kicsit mégis megtörtnek és soványnak látszik.

A képhez Selena egy üzenetet is írt a rajongóknak: „Mindent megtettem, ami az erőmből tellett. Köszönöm szépen nektek a feltétel nélküli szeretetet és a virtuális öleléseket. Rengeteg erőt adtatok!”. Ezekből az őszinte mondatokból is érződik, hogy Selena valóban megküzdött a démonaival az elmúlt hónapokban, és nagy szüksége volt a támogatásra, hogy jobban legyen. Reméljük, most már tényleg mielőbb talpra áll!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss