2014.02.13.@ 16.02

Eva Mendes mégsem szakított

Hónapokkal ezelőtt indult el az a pletyka , hogy a színésznő és Ryan Gosling szakítottak, de most több olyan jel is van, ami arra utal, hogy még mindig együtt vannak!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Eva Mendes mégsem szakított

Hú, szegény Eva, az elmúlt hónapokban ezerféle találgatás látott napvilágot vele kapcsolatban! Hiszen többször is felmerült, hogy szakítottak Ryan Goslinggal, sőt legutóbb az is, hogy babát vár tőle. Éppen ezért látta jónak, ha inkább ő maga tisztáz mindet, hogy véget vessen a pletykáknak. Az Ellen show-ban arról faggatták, hogy mennyire ünnepli a Valentin-napot. Erre a színésznő így felelt: „Nem igazán vagyok egy Valentin-napos típus. Aznap majd rendelek valami finom kaját, és megnézem a Szerelmünk lapjait.” – így próbált viccelődni. Aztán a baba-témára is őszintén válaszolt, ami onnan indult, hogy a reptéren nem akart átmenni a fémdetektoros kapun. „Soha nem megyek át rajta, mert olyan, mintha pucéran látnának.” Sőt akkor sem jött zavarba, amikor a műsorvezető továbbment, és már a születendő baba neméről kérdezte: „Nem vagyok várandós, így egyik sem.”


Ugye milyen vagány Eva, hogy ilyen lazán vette a pletykákat? Ráadásul még egy jel van, ami arra utal, hogy a csajszi igazán romantikus hangulatban tölti a szerelmesek napját. Ugyanis Ryant néhány napja Eva autójával látták furikázni. Na és hát ugye, ha szakítottak volna, akkor a színésznő csak nem adja oda a méregdrága autóját, nem? Szerinted mi az igazság?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss