2014.02.13.@ 16.02

Még egyszer a mozikban Paul Walker

Sajnos a Halálos iramban hetedik részét már nem tudta befejezni, de tudtad, hogy Paul még az előtt leforgatott egy másik filmet? A Brick Mansions című mozit ráadásul hamarosan be is mutatják, sőt az előzetesét már le is csekkolhatod!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Még egyszer a mozikban Paul Walker

A Brick Mansions a közeli jövőben játszódik Detroitban, Paul pedig egy zsarut alakít benne, akinek egy bűnözővel együtt be kell épülnie a környék legveszélyesebb bandájába. Ez a banda uralja ugyanis a város legsötétebb épületét, a Brick Mansion-t, ahol egy bombát rejtették el, amit Paulnak meg kell találnia és hatástalanítania, mielőtt az egész környék felrobbanna. Hm, elég izgin hangzik, ugye?

Az előzetes is szuper pörgősre sikerült, sok rajongó mégis kiakadt tőle, mivel az egyik jelenetben Paul sportkocsiba pattan, hogy padlógázzal üldözze a rosszfiúkat. Szerintünk felháborító, hogy ezzel a jelenettel reklámozzák a filmet, mikor Paul autóbalesetben halt meg. A film készítői viszont azzal védekeznek, hogy a színész mindig is imádta a gyors kocsikat és a vezetést, és éppen ezek voltak a kedvenc jelenetei a forgatások során, ezért ő is azt akarta volna, hogy benne legyenek a végleges változatban. Hát mindenesetre tény, hogy Paul irtó dögösen mutat a kormány mögött.

Te is várod már a filmet?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss