2014.02.14.@ 16.02

Jennifer Aniston újra szingli?

Ajajj! Úgy tűnik, Jen idén sem áll oltár elé. Az Újévet ugyan még együtt ünnepelte vőlegényével, Justin Theroux-szal, mostanra viszont már annyira megromlott a kapcsolatuk, hogy állítólag alig beszélnek egymással.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Jennifer Aniston újra szingli?

Már egy ideje felröppentek a pletykák a páros szakításáról, mivel már több mint egy hónapja nem mutatkoztak együtt, de eddig Jen mindig cáfolta a híreszteléseket. Most viszont egy közeli barát elárulta, hogy valóban elszállt a nagy szerelem, és a két színész az elmúlt hetekben már szinte nem is beszélt egymással. Még Jen 45. szülinapját se ünnepelték együtt kedd este, mivel Justin New York-ban forgatott, utána meg Orlando Bloom-mal bulizott, míg Jennifert BFF-je, Courtney Cox vigasztalta.

A szakítás oka állítólag pont az esküvő, mivel Justin hiába kérte meg a színésznő kezét 18 hónappal ezelőtt, még nem tudtak megállapodni a dátumban. Jen pedig többször is kérte már a szívtipró színészt, hogy vegye komolyan az esküvő szervezését, Justin mindig talált kibúvót, és emiatt egyre többet veszekedtek. Hm, mi azért drukkolunk, hátha Justin észbe kap, és Valentin-nap alkalmából kiengeszteli valami romantikus meglepivel csalódott szerelmét!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss