2014.02.21.@ 00.02

Nem Sandra játszott volna a Gravitációban

Képzeld el a Gravitáció című filmet, ahogy Robert Downey Jr feláldozza magát Angelina Joliért, aki teljesen egyedül marad az űrben. Talán furcsa, de eredetileg velük készült volna el a mozi!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Nem Sandra játszott volna a Gravitációban

A film rendezője, Alfonso Cuaron nemrég egy talkshow-ban mesélte el, hogy eredetileg Angelina Jolie és Robert Downey Jr játszott volna a Gravitációban, de utolsó pillanatban visszadobták a melót.


Angie a rendezői feladatival nem tudta volna összeegyeztetni a forgatást, Robertnek pedig nem tetszett, hogy nem kapott elég nagy teret, hogy kiélje színészi kreativitását. „Robert fantasztikus színész, ha elég nagy szabadságot kap, mert nagyon jól improvizál. De a technológiai háttér nem engedte meg, hogy kiélje ezt az oldalát, ezért sokat beszélgettünk, majd azt mondta, hogy ilyen kötöttségekkel ő ezt nem tudja megcsinálni.” – mondta Cuaron.


Viszont miután a két színész meggondolta magát, egyértelmű volt, Hogy Sandra Bullock és George Clooney váltja őket. Vajon sikeresebb lett volna az eredeti verzióban a film, vagy jobb hogy így alakult?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss