2014.02.26.@ 10.02

RiRit ostomolják a rajongói!

Rihanna nemrég Párizsban járt, ahol kemény szituba keveredett, mert rajongói tömegéből a testőreinek kellett kimenekítenie!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

RiRit ostomolják a rajongói!

A szexi énekesnő igencsak meglepődött a hétvégén, mikor a Fények Városában a hoteljébe visszatérve meglátta, hogy mennyi francia fiatal gyűlt össze csak azért, hogy találkozhasson vele. A rengeteg rajongó persze fényképet és aláírást szeretett volna RiRitől, aki annyira megijedt a tömegtől, hogy testőrei segítségét kérte. Persze a sztárcsajszi nagyon jól viselte a szitut, és ha autogramot nem is, egy mosolyt azért dobott a rajongóknak is!

És ha most azon gondolkodnál, hogy vajon miért volt Rihanna ilyen jó hangulatban, akkor megsúgjuk, hogy közvetlenül az eset előtt vett részt egy romantikus vacsorán a rapper Drake-kel! Hiába próbált bújkálni, a paparazzik azonnal kiszúrták a meghitten romantikázó párt, amint elhagyták az éttermet:

Hát, úgy néz ki igazak a hírek, és a két híresség tényleg együtt van. A pletykák egyébként már egy éve felröppentek róluk, egy forrás viszont most megerősítette: tényleg járnak, csak egylőre nem szeretnék hivatalosan vállalni a kapcsolatukat.

Te szurkolsz nekik?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss