2014.02.28.@ 12.02

Kim álmából rémálom lett

Szegény Kim úgy látszik, hiába repülte át az óceánt, hogy egy estére igazi hercegnőnek érezhesse magát, a tündérmese helyett inkább egy többrészes horrorsztoriba csöppent a bécsi Operabálon.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Kim álmából rémálom lett

Arról már tegnap beszámoltunk nektek, hogy Kim-et egy osztrák milliárdos hívta meg, hogy legyen az előkelő bál egyik díszvendége. Minden szuperül is indult, mert a reptéren még boldogan pózoltak a kameráknak, de később eléggé eldurvult a szitu. Először is a 81 éves üzletember a sajtó előtt kijelentette, hogy csalódott Kimben és totál idegesítőnek tartja, amiért ahelyett, hogy a délutánt vele töltötte volna, inkább étterembe ment a családjával, pedig 500 ezer dollárt fizetett neki az estéért cserébe.

De Kim ekkor még egész jól viselte a megalázó helyzetet, sőt, ebben a szuperdögös ruciban érkezett a bálra:

Az este folyamán a vendéglátója viszont egyre erőszakosabb lett, állítólag többször is próbálta rávenni Kimet, hogy küldje el a testőrét, hogy kettesben lehessenek. A csajszinál ekkor már persze kezdett betelni a pohár és táncolni sem volt hajlandó. De igazán akkor akadt ki, mikor az egyik vendég Kanye Westet imitálva beszólt neki, hogy akkor táncolna-e végre, ha a rapper számát játszanák. Ez már tényleg kiverte nála a biztosítékot, és nem sokkal később le is lépett a bálról. Kimnek viszont nemsokára még egyszer át kell élnie élete legrosszabb estéjét, ugyanis a reality showjának kamerái minden pillanatot rögzítettek.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss