Best of Oscar 2014

Nem volt kedved ma hajnalban felkelni, hogy élőben megnézhesd az idei Oscar-díjátadót? Sebaj, mi virrasztottunk helyetted is és összegyűjtöttük a legemlékezetesebb pillanatokat, így nem maradsz le semmiről!

2014.03.03. 14:03
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Best of Oscar 2014

A legtöbb díjat nyerte: A Gravitáció szó szerint vonzotta magához az Oscar-szobrokat, ugyanis hét kategóriában is győzött. Persze ezek közül a legtöbb technikai, de például a legjobb rendezőnek és legjobb filmzenének járó díjat is az űrdráma nyerte.

A legnagyobb vesztes: Az Amerikai botrány és A Wall Street farkasa viszont egyetlen egy díjat sem kapott, pedig előbbit 10, utóbbit 5 kategóriában is jelölték. A legjobb film ugyanis végül a 12 év rabszolgaság lett, és bár így Brad Pitt végül hazavihetett egy Oscar-díjat producerként, mi legszívesebben holtversenyt hirdettünk volna.

A legnagyobb csalódás: Szegény, Leo! Bármennyire is drukkoltunk neki, hogy idén végre ne maradjon Oscar nélkül, megint nem jött össze. Most Matthew McConaughey happolta el az orra elől a díjat. Bár tény, hogy ő is megérdemelte, hiszen eszméletlen alakítást nyújt a Mielőtt meghaltam című moziban. Ettől függetlenül Leo mosolya biztos nem volt őszinte, mikor Matthew útban a színpad felé odament megölelni.

A legmeghatóbb beszéd: Az est legnagyobb sztárja egyértelműen Lupita Nyong’o volt, aki élete első filmszerepéért megkapta a legjobb női mellékszereplőnek járó díjat. Nem csoda, hogy a köszönő beszéde közben annyira elérzékenyült, hogy meg is könnyezte a győzelmét.

A legmeglepőbb beszéd: Jared Leto győzelme szinte borítékolható volt, de a köszönő beszédével mégis sikerült meglepnie a közönséget. Egy szívhez szóló sztorival anyukájára emlékezett, aki egyébként el is kísérte a díjátadóra. Gondoltad volna, hogy ilyen érzelmes is tud lenni a vagány srác?

A legviccesebb pillanat: Az est házigazdája, Ellen Degeneres gondoskodott róla, hogy a show közben se éhezzenek a sztárok, és egyszer csak pizzát kezdett osztogatni, majd közösen kezdték összekalapozni a pizzák árát. Hát, a pizzás fiú biztos nem felejti ezt az estét!

A legdurvább baki: Úgy látszik, John Travolta nem gyakorolta eleget Idina Menzel nevét, mert mikor felkonferálta az énekesnőt, aki a Frozen Oscar-díjas betétdalát, a Let it go-t énekelte el élőben, Adele Dazeem-t mondott. Huuuupsz!


A legmenőbb selfie
: Az idei Oscaron akár az év selfie-je díjat is kioszthatták volna. Ellen Degenerisnek sikerült ugyanis összehoznia, hogy 10 világsztár pózoljon vele egy képen – és mindezt a show közben. Te hány kedvenced ismered fel a képen? Na jó, súgunk: Jennifer Lawrence, Meryl Streep, Jared Leto, Channing Tatum, Lupita Nyong’o és a tesója, Brad Pitt, Angelina Jolie, Bradley Cooper, Kevin Spacey és Julia Roberts álltak össze egy csoportképre. Ezek után nem is meglepő, hogy ez lett a Twitter legnépszerűbb fotója, és hirtelen annyian kattintották rá, hogy pár percre le is fagyott az oldal.

A legnagyobb buli: Nehogy azt hidd, hogy az Oscar-gála csak köszönőbeszédekből és poénos szövegből áll. Fellépett például Pharell Williams, aki Happy című számával hatalmas partit csinált. Sőt, Lupita Nyong’o-t, Mery Streep-et és Amy Adams-t még meg is táncoltatta.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss